12.30.2009

lagu masuk jiwa 2009.:

list lagu lagu masuk jiwa tahun 2009.

piano song
reason to love you
just a dream
separuh jiwaku pergi
biar jiwa
no more
teori lucu
happy
150 juta
dear Mr future
built to last

hello my apple
masih cinta
suddenly lewat
over
ignorance
single white balloon

haish.
banyak-lah.
lupe dah.
lagu ape lagi.
ni kat atas nih.
dah ujong2 tahun br dengar kn.
ingatlah.
harapnye.
tahun depan.
lagi banyak lagu lagu jiwa.
di record.
di utarakan.
okeh.
para penulis lirik.
chonteng yg gojes gojes okeh.
saye chente karya karya anda.

p/s : tahun berganti bukan.tapi apa bezanya bagi kalian?
aku same tiada yang perlu digembar gemburkan.:



would you marry me.?


cousin aku yang selamat jadi tunangan si jejaka.

aku suke gamba di atas.
hehehh.
sebenarnye dah lame spupu aku ni tunang.
mase cuti hari tu.
bosan kan.
lalu aku belek belek gamba.
oh lupe!
hari tu nak chonteng kat blog pasal tunang.
tak sempat.
sebab aku pon sebok berinai.
bertunang.
tipu-lah.

tapi majlis ni meriah.
macam nikah.
sebab semua macam sangat excited.
spupu kami paling rapat dah hampir ke alam perkahwinan.
sebelom ni kami dah bekire kire la.
sape kawen dulu kan.
mestilah bukan aku.
:p
tapi mummy sekarang dah sebok tanya.
boifren dan blablabla.
nantilah dulu mummy.
saye malas nak pikir.
saye mmg la lagi setahun belajar nak abis.
tapi saye baru 18.
ngeh ngeh ngeh.
mummy pikir pasal kakak je lah.
eh eh eh.

oke next.
tahun 2010.
bermulalah.
pertambahan bilangan dalam kalangan ahli keluarga.
yang dalam list nak kawen.
dua orang sepupu lelaki.
seorang sepupu perempuan diatas.
dan kakak.
hehehh.
maka selamat kawen la ye semua.
kakak if kawen bulan 6.
tapi if mase tu saye prektikel.
serta tiada cuti.
maka maaf saye nyatakan.
*aku kbo doh kang.heh
tak bolehla saye pakai dress purple.
yang awak angan angan kan untuk pengapit.:p
tapi takpe.
beli je la dulu.
:D
ni kakak yg bakal kawen dan aku.

p/s : jodoh ketentuan ilahi.kn Dear Mr Future.:




12.29.2009

Pertandingan sempana Ulang Tahun Pertama Dunia Sebelah Zara.:

Pertama : name gojes untuk bear Zara saye kire: Boneca Chente

Kedua : LIMA KENYATAAN mengunjungi Dunia Sebelah Zara.

1) tulus aku khabarkan.secara tibe-tibe nampak di Geng Blogger.
2)juga tulus aku taipkan hari ini jumpe blog kamu 30 Disember 2009
hari terakhir pertandingan ini
3)anda punye penulisan yang jiwe saye
4)betol tulisan anda buat saye singgah
5)apa lagi perlu aku titipkan.sebab aku baru dengan blogmu.
lagi mungkin indah bahasamu aku disini tumpang menyinggah

Ketiga : penulisan Zara yang paling suka.

satu kali lihat aku kate.
ini baek untuk pendengaran dan penglihatan.
aku lalu chenta same kamu.
awak terima pinangan saye?
wahai sebuah karya.?
ini Zara.
'Kamu boleh padam, ludah,pijak aku tetapi masih gagal membunuh'
sukar untuk tunjuk sebab Zara.
sebabnya penulisan yang bagos.
mcm jodoh aku kire.
dari mata turun ke hati.

Keempat : Lengkapkan slogan ini.

"Selamat Ulang Tahun Pertama Dunia Sebelah Zara. Dunia ini memberikan kita satu pengalaman indah.kalau kepuasan kau cari maaf mungkin tersilap landasan.
maka jangan pernah kau bilang dunia ini kejam"
(tidak melebihi 20 perkataan)

12.28.2009

mahu episod berakhir.:

tamatkanlah season ni.
sebab semua episod tak indah.

p/s: malam selalu buat bulan gundah gelisah bertanya.matikan lah jiwa ini.
biar penanda soal tak lagi bertanda.biar semua jadi biasa.:

12.26.2009

ukiran tak indah.:

selama hayat ini.
aku cuba untuk ukir.
satu bentuk.
corak mungkin.
untuk semua bahagia.
dengan wujudnya satu corak.
menarik.
indah.
chantek.
ternyata dimata umum.
tapi jelas buntu.
kerna aku mungkin belum lagi.
masih belum.
temu jalan itu.
untuk aku karyakan.
satu lukisan.
atau satu seni.
yang satu hari.
mereka datang pada aku.
'hei ukiran kau chantek.inilah aku nak.kau dan ukiran yang chantek'
aku dan ukiran chantek.
belom.
tak dapat aku ukirkan lagi.
aku cube wahai umum.
aku cube untuk ukir.
tapi mungkin jemariku tak besendi.
untuk aku muluskan ukiran itu.
untuk aku bingkaikan.
gantung.
di situ ruang nya indah.
untuk digantung ukiran itu.
tapi yang aku mampu gantung.
hanya angan kosong saja.
tanpa corak.
tanpa warna.
tanpa rasa.
sebab:
mungkin bukan ukiran macam itu.
yang aku inginkan.
sebab aku tak mahu.
ia digantung.
lalu dijadikan santapan umum.
apa yang aku mahu.
cuma.
seperti ukiran lipstik di bibir.
mudah dan indah:

12.24.2009

stay up.

hari ni.
pagi ni.
malam ni.
stay up.
sampai subuh.
sebab tu entry name.
"stay up".
ade keje kene buat kan.
biaselah.
macam tak biase plak.

orait.
lame nak writing.writing.
tapi di kale subuh ini baru jumpe ruang.
susah nak dapat ruang sekarang.
sebab tempat padat dengan angin.
heheh.
mencharot je semua.

hei!
last weekend.
i dengan rakanrakan kolej ke.
red bungalow.
dah lame nk pergi RantaiArt punye event.
tahun ni baru bekesempatan.
biselah.
sebelum ni di rumah halaman.
susah nak pergi.
beberapa tahun barulah dapat pergi.
thanks to Mr.Razak yg ajak.
aku sgt teruje.
heheh.
padahal biase je.
xde la teruje sangat:
best.best.
sane best.
sebab aku suke Art.
sape suke Art.
suke lah.RantaiArt:
boleh?
sane punye lukisan chantek.
aku suke.
satu lukisan tu.
punye cerita.
aku pikir.
tapi lupe pelukisnye.
blablabla.blablabla.
lame tahu.
tunggu peformance.
unplugged.
cakap 4.
tapi 4.45 baru start.
naseb masok jiwe.
first band ni.
Kau OK Aku OK.
vokalis tak feel sgt.
tp gitaris die sgt menjiwai.
Like sgt:
time ni tak duduk plg dpn lagi.
:)
next-
Wanie Ardy.
woh.
ini juge thumbs up.
vokalis die wanie best.
Lirik die aku paling suke.
:)
sukelah.suke.suke.
satu lagu tu best.
jiwe.
"Teori Lucu"
bunyi mcm ni:
"Ada apa dengan Valentine?
Bila ku ada teman-teman, cita-cita, masa depan
Kau mungkin fikir ku “in denial” atau ku suka yang sejenis
Oh tak mungkin, hak ku memilih"
hehe:
nak jumpe die kat sini:
http://waniardy.com/blog/?page_id=11
pastu singaporen.[V]
sory.
tak jiwe.
next!!
ni saye suke.
chente pertame.
fynnjamal.
jumpe die kat sini:
http://fynnjamal.blogspot.com/
sempoi nak mati.
ayat tak boleh lupe.
"dlm hati ade babi"

lepas die punye peformance.
balik.
lapo.
terus bukak blog beliau.
aku suke.
sangat suke.
puisi die jiwe.
pada aku lah.
sangat jiwe.
sebab ade penceritaan.
mudah.
menarik.
ringan.


itu kesah Red Bungalow.
itu je.

*p/s : teringat satu puisi fynnjamal.di.

di

di teriakan cello yang dipanah pendek-pendek
seperti kiraan guru tari bharatnayam yang terpejam-pejam
di degup bunyi yang dihingar pantas-pantas

aku sesak nafas.

kerana di antara cello yang dipanah pendek-pendek
seperti kiraan guru tari bharatnayam yang terpejam-pejam
di degup bunyi yang dihingar pantas-pantas

ada kau melintas.

12.21.2009

hati-hati.:


cube.
sebab aku tak pandai.
tapi aku nak cube.
ukir.
kalau aku silap.
ukir.
tolong kikirkan.
mane yang kasar.
biar buatannya tampak.
halus.


p/s: ilmu tak datang dekat kaw.macam mintak sain dekat remy ishak.:p

12.15.2009

BLACK & WHITE PHOTO Contest


Di atas: merupakan satu contest.
saye rase macam contest ni gojes.jugak-lah.
lalu saye rase nak join jugak.
korang join-lah sekali.
ni kat bawah ni.
http://thecamerajunkie.blogspot.com/2009/12/black-white-photography-contest.html


pihak organizer.
ni-lah.
kat bawah ni.
saye punye gamba.
cakap-lah!

"awak rock-lah.mcm hantu"


p/s : sumpah! saye bukan tak suke hitam putih.tapi hidup ni kan lagi meriah kalaw warna warni. Betol tak? Betol tak?: SAYE SAPOT CONTEST NIH!.:



12.14.2009

bukan malam yang tak indah

bukan malam yang tak indah
tapi mungkin hati yang gundah
bukan malam yang tak indah
mungkin episod ini yang tak sudah.


p/s: tidorlah.kalau semua takindah.gundah.taksudah.
pindah jelah kelaen.tapi kaw pikir itu mudah?

12.03.2009

hati cakap ni.:

Align Center
Every little thing I do I do for you
With every little think I thought of you
And I try so had not to notice
I try so hard not to care
I try so hard not to know that you're not here
But I'm countin' down the hours
And I'm countin' up the days
I try so hard not to show this side of me
I'm jealous of they way they walk, the way they talk
I'm jealous of the way they look the way they are

And I try so had not to notice
I try so hard not to care
I try so hard not to know that you're not here
But I'm countin' down the hours
And I'm countin' up the days
I try so hard not to show this side of me

this side of me
this side of me
this side of me
this side of me
this side of me
this side of me

p/s: i surrender. i quit.

bolok.:

aku macam nak duduk atas batu macam ni dan menangis.ckp sorang sorang.biar orang laen tak tahu.

Muizz Yahya please warm my lonely night! anyone?

aku curik status abg aku kat.
Facebook:

sekarang Munirah Yahya plak nak ckp:
pelis warm my lonely nite! Anyone?
hohoho.

aku macam nak mencarot banyak.
tapi macam blur.
macam banyakbanyak makan.
nak muntah tp tak boleh.
senak.
sgt-
ni.

haish:
mengeluh tak baek.

memang.
aku tahu.
bukan aku nak mengeluh pon.
aku buat keluar bunyik je.
biar bising.
biar riuh.
biar sampai sedu sedan.
orang tak tahu.
orang tak perasan.
kan itu lebih baek.
sebab.
bile orang tahu.
orang perasan.
nanti kecoh.
nanti huru hara.
sampai itu.
Intan sari yang jahat pon.
Tuan adam masih kate itu Samsiah-lah.bini aku!
padahal die tak tahu.
hal sebenar.

ape kaitan nih?
dh tebawak bawak ngan cite plak.

tapi.

cerite.
cerekarama.
pearl screen.
dramaria.
filem.
blockbuster.
semua ceritelah-

kat tv tu.
tak ade bezanye.
ngan hidup kite hari-hari:
sbb tu.
bile aku tgk tb je ak nak nanges.
paham?
ke benok sgt.
mang dok paham ah.
chow!

p/s:
kalau dekat belogshempot nih aku boleh menangis kan best.
kalau belogshempot ni orang kan best.
tak payah cakap dengan orang tapi macam mencarot kat belogshempot.
pergi-lah:





11.28.2009

20


*ni konon konon aku celebrate birthday ngan abang aku.kami budak November:

She turns 20.

hou hou hou.

tapi jiwe die 18.
betol.
saye kenal die.
saye nak ucap kat die.
hai!

Happy Birthday Girl;

:semoga ape yang awak hajati tercapai:
:semoga awak bahagia sentiase disamping org sekeliling:

:semoga semua org keliling awak sentiase sayang awak:

:semoga result sem depan awak naek:

:semoga usaha awak dalam pendidikan formal meningkat:

:semoga awak tak hampakan org keliling awak:

:semoga awak tak makan byk sgt pasni:

:semoga memiliki berat badan yang ideal:
:semoga perjalanan hidup lancar:

:semoga dapat laki kaya:

:semoga dapat dekan.maknenye pointerlah.bukan kawen dekan:

:semoga sem depan dpt miliki duit mcm air:
:semoga dapat kawen lps grad bukan sebelom grad:

:semoga lepas ni tak ade sempot or lelah lagi mcm birthday hari ni:

:semoga lps ni tak frust lagi psl resul dan lain lain:

dan lain-lain ah:
penat dah nak pikir.
nak pikir lagi nak taip lagi.
kaw ingt aku ape?
heh.:p

oke.

Birthday Girl yangsangatBesar adalah;

:sangat sayang parent nya:
:sangat sayang adik beradik nya:

:sangat sayang nenek nya Hajjah Zainab:

:sangat sayang makcik pakcik serta kesen2 baeknya:

:tak baek sgt mcm sesetengah org anggap:

:tak sopan sebab suke kasarkasar tp bile dah name pompuan i lemah lembut ah jugak:

:orang kate die kelakar,tapi die pun tak tahu ye ke tak:

:sangat suke ketawa sbb bile ketawa die boleh bahagia kn diri yg lara:

:sangat suke makan itu pasti:

: sangat suke masak juga serta mencuba masakan baru western;mudah:

:memiliki penyakit resdung dan asma:

:suke art bagi die menulis;melukis berkaya semuanya art:

:sangat suke menyanyi dengan volume yang kuat nak nak mase tensen:

:suke conteng samtin tak berpekdah bile lctrr in front:

:suke express feeling melalui tulisan atau lagu:

:suke feel cite dengan sangat hebat sampi selalu nak try pegi audition tp dh tahu belakon haram:

:suke berkawan serta baek dgn org:

:suke berbisnes serta mencari duit dgn usaha sendiri PUAS!:

:suke berpakaian differ dr org laen sebab tu org ckp die pelik:

:bukan makhlok asing tp suke buat benda org tak buat:

:serius sempoi gile:

:sangat sayang kawan kawan die sert aappreciate them:
:suke sangat berkhayal hehehehh:

:suke buat kerjagile hahahhaha banyak dah buat bile tah nk tobat:

:suke oreo cheese and mcflurry oreo:

:suke tgk org bahagia dan doa org tu kekal bahagia dan tak kn dapat derita:

:suke di massage :):

:suke seseorang yg pernah buat die senyum iklas:

:teringin nak maen drum dr omor 16 tahun lagi tapi tak dapat dapat:

:ade lesen kete dan boleh bawak kete.boleh bawak moto tapi takde lesen:

:sangat suke daging:

:suke cakap merapu bersame kawan kawan:

:suke warna pepel.hijau.hitam tp semua warne suke tu plg suke ah:

:suke neskape o ais:
:suke chocolate:

:suke soto hehehh:

:lagi suke mesej dari cakap fon:

:suke menulis dari sekolah rendah lagi ape ape yg rase dari hati diluah pade tulisan:

:pernah menulis novel mase tingkatan dua utk tatapan
rakan-rakan tp memori tu die dh bakar pahit sangat:

:pernah buat performance mase tingkatan dua depan org ramai nyanyi mcm haram:
:suke tanye hati die :kenapa?:

p/s: untuk itu Munirah Yahya sangat bersyukur sebab pada umor 20 tahun die masih diberi peluang utk bernafas dan baikpulih diri dia.terima kaseh kepada yg meng'wish'.:
aku tgh tgu gambar celebration dr cousin aku,nanti aku upload gamba.hehehehh:D

kalau tak dapat hisap kaw,aku nak telan kaw!

hei.hello.hye.deii!
duhh:
huh,
weh.
ape sal eh?
payah sangat ke nak dapat A.
tak dapat A pon kn.
dapat result bagos-lah.
kenapa?
mcm mcm sem ni.
ade la letakkan effort byk sikit dr sebelom.
yang sebelom kn jatoh debok!.
lalu diri bekate.
'saye mahu BANGKIT'
fine-lah.
sem ni bangkit.
tapi sgt sikit kot.
0.03
mcm tak lah kan.
aku tak tahu.
macam tak paham.
macam paham soalan exam.
carry mark mcm;
'takdelahterokpon'
tapi tapi tapi;
bile je result;
yes
'BudakYangGemokSertaTakChantek'
awak TEROKSANGAT
sebab
awak tak boleh tolong diri awak sendiri utk BANGKIT.
LOOSER;
ahh!
macammacam-lah.
kadang-kadang bile pikir balik.
macam.
'baek saye tiru org lagi baek-lah sebab
bila saye tiru orang gred saye lagi tinggi'
bhahaha-
:hotak kaw mangkok:
tapi saye tak naklah merokok macam tu.
haram.
macam merokok sambil hisap dadah kan.
habis tu habis tu.
nak buat ape.
menyampah.

******
next sem.
saye cube.
BANGKIT LAGI
tak nak dah merokok.
saye nak telan semua.
semua A yang ade.
kat UPM.
heh,
grrr~
aku makan kaw A.




p/s : i love you.i nak makan you taw.nyum.nyum.nyum.you look sgt gojes.:

11.19.2009

tak paham-ah.:

hei! hehehhh sebab sgt bosan an cuti ni.macam hari hari aku nak mencharot kat sini.tak tahu lah cuti ni sangat macam kosong.tido.makan.nakkeluar.macam selalu.weh langsung tak ade mood oke.tidor je aku tahu.tu siang hari ah.malam hari aku tak rase nk tido plak.macam ni ah.mencharot.lepak-lepak kat fb an.tapi tu pon bosan sebab tak ade makhlok yg biase lepak.serius saye cakap awak.bosan tak tahu nak buat ape.nak tgk movie aku ni ade mood baru boleh tengok muvie-mubie nih.haishh- dh genap ah seminggu.orang tganu tua-tua cakap: temu tika :bertemu ketika haha: seminggu aku kat ghumah.heh- what to do? what to do? takkan ah nak maen ngan perasaan je hari hari.bosan.sebab tak ade ape yang berubah.tak ade ape-ape oke.para nathaa..-

okeh.malam ni dapat layan lagu-lagu dari Meiko.credit to Rose Asiah Solehah Zakaria:semua lagu aku dh donload.ngeh3 ade gok mende aku nok layang dan bejiwe-jiwe malam nim.hehehh:p biase rr dikale malam sunyi serta udara yang sangat nyaman mesti rr nak bejiwe dan rage.jgn rr nak jeles aku bejiwe pon sorang je.nak teman?:p Lesbo is not allowed oke. gay pon tak hengin. yang stret nanti i check u btol stret ke tak.bukan boleh kire nih.heh.:p

And.and(dengan gaye kepoh tak kepoh a) aku sekarang tengah bejiwe rage dengan dua lagu dari Meiko.semua best tapi yang dua ni sangat ah bejiwe dan raga.serta bakol sekali.oke best sebab sangat masok jiwe.soul i sekarang eh.eh jap 3 lah.baru jumpa lagi satu.sgt.sgt.sgt...sgt.:(

1. Piano song

Every little thing I do I do for you
With every little think I thought of you
And I try so had not to notice
I try so hard not to care
I try so hard not to know that you're not here
But I'm countin' down the hours
And I'm countin' up the days
I try so hard not to show this side of me
I'm jealous of they way they walk, the way they talk
I'm jealous of the way they look the way they are

And I try so had not to notice
I try so hard not to care
I try so hard not to know that you're not here
But I'm countin' down the hours
And I'm countin' up the days
I try so hard not to show this side of me

this side of me
this side of me
this side of me
this side of me
this side of me
this side of me
this side of me
...

2. Reason To Love You

Give me a reason to fall in love
Take my hand and let's dance
Give me a reason to make me smile
Cause I think I forgot how

I wanna fall asleep with you tonight
I wanna know that I am safe when you hold me tight
I wanna feel like I wanna feel forever

Girls need attention, and boys need us
So let's make everybody glad
That they have each other in each others arms
Oh let's make everybody glad

I want you.

I wanna dream away with you tonight
We can go anywhere you would like
I wanna feel how I wanna feel forever

I want you

3. You and Onion

I'm a hot dog
Sittin in the fog
Waitin for my day in the sun
And I'm all alone
Far away from home
Just me, my mustard, and my bun

And though I miss you
But time is on my side
And though I need you
But you and onions make me cry

And I'm all beef
But I have a heart
And it's splitting now that you've gone away
And I wish everything was kosher as me
But I'm not healthy for you anyway

And though I miss you
But time is on my side
And though I need you
But you and onions make me cry

p/s: layan ah.tapi aku tak paham betol.mesti ade je yang nak same kan.KENAPA?? heh.

11.18.2009

tiga puluh orang manusia saye tag kali ni.:

Can you name 30 people you can think of right off the top of your head?
Dont read the questions underneath until you write the names of all 30 people.

1.Shiken
2.Amy
3.Ikwang
4.Wan
5.Abu
6.Kak Aisya
7.Aiesyah
8.Taro
9.Razak
10.Aimi
11.Sarah
12.Mira
13.Nani
14.Werd
15.Derder
16.Amang
17.Kakak
18.Haikal
19.Rafi
20.Apai
21.Rose
22.Honey
23.Mizah
24.Atiq
25.Alya
26.Ami
27.Kak Reen
28.Kak Nana
29.Hanis
30.Nana

*NO CHEATING*

THE QUESTIONS:

• How did you meet 10?

: mase kat matrik.satu prak dengan i.

• What would you do if you had never met 6?

: nak buat ape?buat bodo je lah. but i know her.:)

• What would you do if 20 and 15 dated?

: weh abg aku bukan gay.apai tak tahu lah.:) tak kan pai.

• If you could marry between 6 and 14 who will it be?

: woh- both gals.im not lesbo.btw 14 is my sister oke.:p

• Did you ever like 9?

: haha.tak- tapi kezen die.YES>:)

• Have you ever seen 4 cry?

: tak.tapi.tapi.tapi..:)

• Would 4 and 17 make a good couple?

: weh tak- tak- 17 kakak aku.dh nk kawen pon.

• Would number 1 and 2 make a good couple?

: woh.wudn't u guys try.:D

• Describe 8:

: oh! oke.die macammacam punye org.no further info-

• Do you like 12?

: yes.die my best buddy!:) ol my best buddy xtually:

• Tell me something about 17:

: die kakak aku yg sulong.die garang woh.tapi die baek a.die boleh masak tuk aku.:)

• What’s 7’s favorite color?

: hei buddy.er white oke x?:p sorry-

• What would you do if 1 just confessed they liked you?

: hei aku tahu takkan.sebab die bukan lesbo-lah.

• When was the last time you talked to number 15?

: petang tadi dlm pukol 5 lebih.before die pegi surfing.

• How do you think 19 feels about you?

: entah.rafi wat do you feel bot me huh?comel?? bhahaha~

• What language does 13 speak?

: malay-lah of kos.tapi die sukesangat skipin endon.tak paham i.:p

• Who is 2 going out with?

: die nak pegi indon nanti ngan kak aisya,:) suke-lah tu

• What grade is 16 in?

: grade ape?skunk die sedang atas kapal kat sarawak.keje woh.rindu die sgt-

• What is 5’s favorite music?

: rock n roll kot mcm aku.:)

• Would you ever date 13?

: haha.weh bile nk date nge aku weh.mg sombong lenim.

• Is 11 single?

: status die ni slalu komplikated.tak tahu-lah i.

• What is 10’s last name?

: Abdul Rahman name bapak die.

• Would you ever want to be in a

: haha.soalan k ni?

• Where does 18 live?
: Putrajaya

• What do you think about 20?

: budak penang yg hairy.haha gepren die cute.

• What is the best thing about 30?

: she's a great rumate ever

• What would you like to tell 14 right now?

: hei sister! Gud Luck and All the best for your SPM eh.

dun wurry bout the grade huh,

• How did you meet 9?

: kat UPM nilah.die ketua sorak kot.:)

• What is the best and worst thing about 2?

: best -> he is a gud fren of mine. worst-> payah btol nk kejot bgn tdo.heh

• Are you going to know 3 forever?

: yeah.sorg kwn yg baek

• How long have you known 26?

: setahun setengah.tapi sebenarnye dh 2 thn setngh

• Who is 24?

: Nur Atiqah Mohd Khalid.tejumpe mase kat matric.:)

• Are you or did you ever date 2?

: eh tak-lah.tak nak pon.hehhhhehehh

• Do you have a crush on 27?

: lagi sekali saye bukan LESBO!

• Would you kiss 25?

: err yes saye sayang die.tp xyah la nk kiss kiss segale.

• Have you hugged/kissed 22?

: hugg yes.kami rumate kot mase matric.kiss tak ingt.haha

• Would you like to hug/kiss 21?

: haha dh hug la.kiss je geli.:p

• Is 29 your gff?

: gal fren for ever? yes. kawan perempuan selamanye

• What do you hate about 23?

: xde.cume die slalu mereng je.GILE-:p

• What’s your relationship with 28?

: kawan-lah

11.17.2009

chenta pertama.:


hei.hei.
jgn buat kesimpulan dulu.
tajook kat atas-
no-
xde kaitan dengan i oke.
sebab i pon tak jumpe.

chenta pertama lagi!

:p oke.
harap maklom.

baru ni i tgk semi final round 2.
musik-musik.
i tgk je.
tapi konklusi.
i nak buat.
banyak-
banyak-
banyak-
lagu.
paling i feel skali.
lagu dr artis undangan.
hattan.

chenta pertama.

sumpah!
die punye feel.

i rase.
black yg nyanyi nk muntah tarik sore pon.
tak dapat i nk feel mcm ni.
well-
i mmg suke feel lebih.
kan.
macam
!@#%$^
tp suke hati i lah.
ade i suroh u feel same.:p
tak de kan.
diam-
i tot lagu ni mcm hattan tuju kat ex-wife die.
suke suki hati aku je.

tapi macamlah kan.
sbb die mcm sgt feel gile nyanyi lagu ni.

dan aku.
aku.
aku mcm sangat chenta dengan lagu ni.

feel dowh!
(dowh bunyi nak kene same mcm dlm cite Bohsia sgt suke
dengan Tasya punye dowh! cam syial dowh!)
heh.

dengar dulu.
dengar.

then jgn ckp kat aku.
pastu korg plak yg feel lebih dr aku.

ni la lirik die.:


Aku terima ketentuan ini
Engkau menghilang lenyap dari hariku
Aku menempuh liku dalam liku
Tubuh langkah kesal lindungku

Sepi kesepi panjang dan berbatu

Pedih hancur lena dalam mimpiku
Aku mendengar keluhan darimu
Namun kini segala berlalu

Korus
Cinta pertama hanya dirimu
Cinta pertama mengajar aku
Cinta pertama sekadar waktu
Sedangkan aku mencintaimu
Maafkan aku

Maafkan aku

Meluka hatimu

Kini ke mana tiada lagi aku
Hanya rindu meneman hari-hariku
Biar bertahun ku ingin kau tahu

Kekal harum cinta padamu

Cinta pertama hanya dirimu

Cinta pertama mengajar aku
Kita bersama sekadar waktu
Sedangkan aku mencintaimu
Aku berduka Tuhan yang tahu

Aku melara menentang waktu
Maafkan aku dosa-dosaku
Maafkan aku oh kasihku
Maafkan aku
Maafkan aku
Maafkan aku

Maafkan aku

Cinta pertama hanya dirimu
Cinta pertama mengajar aku
Kita bersama sekadar waktu

Sedangkan aku mencintaimu
Aku berduka tuhan yang tahu
Aku melara menentang waktu

Maafkan aku dosa-dosaku

Maafkan aku oh kasihku
Maafkan aku
Maafkan aku
Maafkan aku
Maafkan aku


p/s : dh: if tak suke takpe-tp aku Like. betol ke chenta pertama mengajar kita.ajar kite ape? betol ke chenta pertama tu chenta sejati?

11.15.2009

jom undi.:

vote-lah untuk kami.

http://www.carefreequeen.com/gl_gallery.aspx?type=view&CurrentPage=9

'Kami Yang Pudar'

time kaseh.

:)

11.11.2009

done but not-

kalo ikotkn.
everything is done.
and-
i boleh balik ghumah dgn perasaan yg gojes.
but.
i am not.
i am stress.
i am comfius.
i am scared.
yes.
i am.
just now.
got my data struct result.
Chantek sgt.
huh,
sikit oke.
kerimak yg laen.
tak tahu-lah.
tak rndh sgt.
tp tak tinggi pon.
boleh k ni weh.
kate nak score 3 pointer.
aargh!
stress i!
i sgt stress!
gile-stress.
kenapa ni?
i am scared gile oke-
arghh sakit kapla.
dgn project database.
Ya Allah.
terok lah kaw.
sgt-
oke-
cuti kali ni.
balik cuti plg trok.
sbb ak tak penah rase terok mcm ni.
huh.
terok lah kaw!
kenapa kaw terok?
arghhh.
se teres.
se teres.
teringat lagu ni.
mcm nak nanges,
"biarlah usahlah bermaen dgn api kelaknya terbakar sendiri,
biarlah tersimpan segala perasaan kasihnye chentaku terhadapmu.siapalah aku..."

p/s: KENAPA?

11.06.2009

obsess.:

dia tak bersalah.
langsung-
dia tak tahu ape ape.
oke.
eiii.
geram giler.
ishh.
kenape lelaki macam ni.(tak semua-lah)
dia dah terluka berape kali dh.
sekali lagi.
die terluka.
dan dia tak tahu apa sebab.
kenapa dia di hukum macam ni.
kenapa jahat sangat.
adik sendiri pon nak tikam kakak.
tak paham aku.
tolong-la pasrah.
kalau lelaki tu bukan utk kaw.
fine.
ade jodoh yang lagi baek utk kaw.
tu pon kalau kaw baek lah kan.
heii!
kenapa nk kacau laki orang laen lagi?
kenapa ngan darah daging sendiri pon.
nak porak peranda kan hidup dia.
kesian taw tak kat die.
dia baek gile ngan kaw.
tapi kaw macam sial.
perangai memang haram.
annoying.
siko nak mampos.
heh.
heh.
sambong.
hah.
yang ni sorang lg.
dulu mase die suke.
kaw tak suke.
belagak nak mampos.
naseb hensem je.(sepupu razak:saye suke)
pastu tobat.
okelah dah nampak suci.
pastu pastu.
sekarang.
bahgia wujud.
kaw plak salah sangke.
tapi tak tanye ke hape.
at least bersuarelah.
kesian dia.
kesian tahu!
derita dia.
sape tahu.
sape rase.
korang tgk tv je tahu.
tak nak feel mcm aku.
heh.
heh.
sory sory.
over plak.
lagi.
sekarang.
semua orang nak salah kan die.
pastu pastu dia sedih.
haishhh.
bodoh lah.
tgk cite pon nak nanges.
!@#$%^%^

p/s:sebab ape aku feel gile.sebab aku perempuan.bukan macam kaw!



11.04.2009

i'm not gonna ask!.:

if i ask.
wud you?
if i start.
wud you?
if i..
haishhu~
if i were a boy.
i ask oredy.
but im not.
AND
im not gonna ask-lah!


p/s: yes.esok paper programming.tapi nak jugak chonteng kat blog.haishu~

11.02.2009

sepi saje.:

malam seperti keliru.
hati seperti buntu.
mata seperti kaku.
tanpa kata hidup membisu.
sampai bila harus begitu.
bagaikan pasir dengan batu.
haiishu.;
bontot pon dah kematu.
layanlah saje ini lagu-

____________________


ya atau tidak
aku takkan bertanya
terserah siapa dia
aku merindukan nya
mungkinkah nanti
akan kah kaw mengerti
hanya kaw lah yang pasti
tempat aku berbagi

mengertilah
kaw akan ku miliki
mengertilah
jika semua ini tlah terjadi

kemana lagi
langkah mu akan pergi
hanya aku sendiri
yang sanggup mencintai

mengertilah
kaw akan ku miliki
mengertilah
jika semua ini tlah terjadi

aku berjanji
saat nya nanti
saat kaw kn pergi
aku disini tetap menanti
hingga kaw mahu sadari
dan kembali lagi

mengertilah
kaw akan ku miliki
mengertilah
jika semua ini tlh terjadi
berjanjilah kaw takkan pergi lagi
berjanjilah kaw akan temani ku nanti disini..

____________________

p/s :lagu dari nueta.terserah.mungkin-kah hidup ini hanya perlu terserah? atau bertindak? atau mungkin kedua-duanya? atau sepi saja tanpa kata.

10.31.2009

tentang kata-kata.:

mengadap lesu.laptop di situ.menjengah ke luar.kalau kalau ade yang menuju.
ke mana hala pun aku tak tahu.lantak dorang-lah.buat ape aku nak ambik tahu.ngehh3
bosan bosan aku dibilik.mencari sumber inspirasi tak dapat dapat.maka dengan itu i intailah puisi pujangge pemuitis indonesia yang fevret.Chairil Anwar.saye suke puisi die taw.gedix sgt!heh.nah.ketemu ni!(versi Rangga oke).best aku rase.titlle nye-AKU-.aku suke baris last skali.ku pikir butterfingers dapat inspirasi tajuk lagu dorg pn dari puisi ni jugak kot.ntah.
ini-lah puisi nya.tapsirlah sendiri.:

_______________________________________________

Kalau sampai waktuku
'Ku mau tak seorang kan merayu
Tidak juga kau

Tak perlu sedu sedan itu

Aku ini binatang jalang
Dari kumpulannya terbuang

Biar peluru menembus kulitku
Aku tetap meradang menerjang

Luka dan bisa kubawa berlari
Berlari
Hingga hilang pedih peri

Dan aku akan lebih tidak perduli

Aku mau hidup seribu tahun lagi
_______________________________________________

p/s: aku cuba menulis.pernah bercita-cita menjadi penulis.pemuitis.bukan seperti A.samad said.tapi seperti diriku dan penulisanku.rasaku.inginku.terungkap dalam satu kata.:

10.27.2009

tanda-tanda awal.:


tidur tak lelap.
makan kenyang.
nak mandi air takde.
glabah-ah.
bace nota.
sebab esok dah stat.

final exam.
oke ke tak kaw ni.
dah final ni.
macam meroyan lagi je.
bangun-ah wei.
bangun nak g mane.

cube bagitaw aku.

dh suboh kot ni.
nak bangun jadah.

tidor pon belom.
mate tak boleh lelap.
bimbang.
sebab ilmu tak cukop.
kat kepale otak.
nak jawab exam esok.

dah bimbang kaw buat ape.?

makan.nyanyi.
kaw bajet ilmu penuh ah.
perot penuh ade.
tak muntah muntah pon.
ilmu kalau ade.
boleh muntah ijaw atas kertas exam.

eh!

mane boleh.
pen itam ngan biru je boleh guna.

hijau tak boleh do.
duh.

caner?
eh eh eh.
bila nak tidor ni.
kol 5 dah.
tak nak tidor boleh?
sebab aku tak habis bace g.

elleh!
kaw bajet kaw tak tido.

kaw bace plak ann.
tah pape ah kaw.
asal nak exam.
mengigau.

meroyan.

me-makan?
heheh.
makan kan febret.

mesti gak kene masok list.
chow!

p/s: mencharot je tahu eh.yelah!menjawab kalau orang ckp.yelah.kaw bodoh ke bengap?kaw tak tgk k ape aku tulis kat bawah ni.charotan oke.so salah aku k kalo mencharot.heh blah!.:

lirik saye suke.:


built to last.suke dengan lirik lagu ini.
thanks to cik hanis kamis.
kerana mem-bagi link lagu ini.
di ruang legar facebook.suke suke suke.sebab ape saye suke?
sebab saye suke lah.
banyak tanye plak.hah!
hayati lirik lagu ni.
pas ni suke ah tu.
eleh.


I've looked for love in stranger places,

but never found someone like you.
Someone whose smile makes me feel I've been holding back,
and now there's nothing I can't do.

'Cause this is real, and this is good.
It warms the inside just like it should,
but most of all it's built to last.

All of our friends saw from the start.
So why didn't we believe it too?
Whoa yeah, now look where we are.
You're in my heart now.
And there's no escaping it for you.

'Cause this is real, and this is good.
It warms the inside just like it should,
but most of all it's built to last.

Walking on the hills that night with those fireworks and candlelight
You and I were made to get love right

'Cause this is real, and this is good.
It warms the inside just like it should,
but most of all it's built to last.

'Cause you are the sun in my universe,
considered the best when we've felt the worst
and most of all it's built to last.

p/s: when i thought it is easy then it will be harder.deeper & harder.blah boleh tak?rimas-ah.:

10.21.2009

bile dah dekat abis sem.:


hishh.
malas nak cakap.
kalo dah nak abis sem slalu jek macam ni.
payah.
malas.
geram.
bosan.
benci.
serabut.
luugal.
semua nak campor.
macam sayur campor.
kalo macam tomyam campor takpe gak.
best!
banje ah.
aku lapo.
tensen.
lapo ah.
tyme ni lah esement br nk glabah buat.
baru nak glabah tanye.
pastu event pon.
nak kacau skali.
macam dodol.
pastu dan dan ah.
yang semangat mule mule.
buat event tyme ni ah.
i bnyk kije lah.
i got lot of esement lah.
i perangai nak macam babi dah lah.
blah ah!!
kaw ingt kaw je ade keje.
kaw je lah ek STUDAMN!
blah ah.
kenape tak
tny.
soal.
datang.
esok je.
mase esok nye
aku ade paper Programming.
kan aku lagi gumbira.
malas nak mencarot.
tapi nak jugak.
nak jugak.
asal semua orang kate banyak keje tapi babi boleh rilek je.
maen ni lah.
maen tu lah.
maen maen lah.
memang kalo tyme korang maen maen tu.
mase korang paling bizi eh.
macam mase babi berak.
mase tu die nak rilek.
eh eh.
boleh k macam tu.
macam tak masok je.
lantak ah.
point aku.:
asal mende ni semua datang tyme dekat final?
jawab ah pandai sgt!
loogal.

*p/s: aku mesti kene slalu ingt.semua orang takkan pernah same ngan kite.dan tak semua orang boleh trime diri kite.seadenye.sabor sabor.nk mkn ah
mkn mkn mkn mkn.bile nk kuruh?
heh.sibok je org nk kuruh k gemok ke.
i dullydog.tp kadang kadang i dully.:p

12.30.2009

lagu masuk jiwa 2009.:

list lagu lagu masuk jiwa tahun 2009.

piano song
reason to love you
just a dream
separuh jiwaku pergi
biar jiwa
no more
teori lucu
happy
150 juta
dear Mr future
built to last

hello my apple
masih cinta
suddenly lewat
over
ignorance
single white balloon

haish.
banyak-lah.
lupe dah.
lagu ape lagi.
ni kat atas nih.
dah ujong2 tahun br dengar kn.
ingatlah.
harapnye.
tahun depan.
lagi banyak lagu lagu jiwa.
di record.
di utarakan.
okeh.
para penulis lirik.
chonteng yg gojes gojes okeh.
saye chente karya karya anda.

p/s : tahun berganti bukan.tapi apa bezanya bagi kalian?
aku same tiada yang perlu digembar gemburkan.:



would you marry me.?


cousin aku yang selamat jadi tunangan si jejaka.

aku suke gamba di atas.
hehehh.
sebenarnye dah lame spupu aku ni tunang.
mase cuti hari tu.
bosan kan.
lalu aku belek belek gamba.
oh lupe!
hari tu nak chonteng kat blog pasal tunang.
tak sempat.
sebab aku pon sebok berinai.
bertunang.
tipu-lah.

tapi majlis ni meriah.
macam nikah.
sebab semua macam sangat excited.
spupu kami paling rapat dah hampir ke alam perkahwinan.
sebelom ni kami dah bekire kire la.
sape kawen dulu kan.
mestilah bukan aku.
:p
tapi mummy sekarang dah sebok tanya.
boifren dan blablabla.
nantilah dulu mummy.
saye malas nak pikir.
saye mmg la lagi setahun belajar nak abis.
tapi saye baru 18.
ngeh ngeh ngeh.
mummy pikir pasal kakak je lah.
eh eh eh.

oke next.
tahun 2010.
bermulalah.
pertambahan bilangan dalam kalangan ahli keluarga.
yang dalam list nak kawen.
dua orang sepupu lelaki.
seorang sepupu perempuan diatas.
dan kakak.
hehehh.
maka selamat kawen la ye semua.
kakak if kawen bulan 6.
tapi if mase tu saye prektikel.
serta tiada cuti.
maka maaf saye nyatakan.
*aku kbo doh kang.heh
tak bolehla saye pakai dress purple.
yang awak angan angan kan untuk pengapit.:p
tapi takpe.
beli je la dulu.
:D
ni kakak yg bakal kawen dan aku.

p/s : jodoh ketentuan ilahi.kn Dear Mr Future.:




12.29.2009

Pertandingan sempana Ulang Tahun Pertama Dunia Sebelah Zara.:

Pertama : name gojes untuk bear Zara saye kire: Boneca Chente

Kedua : LIMA KENYATAAN mengunjungi Dunia Sebelah Zara.

1) tulus aku khabarkan.secara tibe-tibe nampak di Geng Blogger.
2)juga tulus aku taipkan hari ini jumpe blog kamu 30 Disember 2009
hari terakhir pertandingan ini
3)anda punye penulisan yang jiwe saye
4)betol tulisan anda buat saye singgah
5)apa lagi perlu aku titipkan.sebab aku baru dengan blogmu.
lagi mungkin indah bahasamu aku disini tumpang menyinggah

Ketiga : penulisan Zara yang paling suka.

satu kali lihat aku kate.
ini baek untuk pendengaran dan penglihatan.
aku lalu chenta same kamu.
awak terima pinangan saye?
wahai sebuah karya.?
ini Zara.
'Kamu boleh padam, ludah,pijak aku tetapi masih gagal membunuh'
sukar untuk tunjuk sebab Zara.
sebabnya penulisan yang bagos.
mcm jodoh aku kire.
dari mata turun ke hati.

Keempat : Lengkapkan slogan ini.

"Selamat Ulang Tahun Pertama Dunia Sebelah Zara. Dunia ini memberikan kita satu pengalaman indah.kalau kepuasan kau cari maaf mungkin tersilap landasan.
maka jangan pernah kau bilang dunia ini kejam"
(tidak melebihi 20 perkataan)

12.28.2009

mahu episod berakhir.:

tamatkanlah season ni.
sebab semua episod tak indah.

p/s: malam selalu buat bulan gundah gelisah bertanya.matikan lah jiwa ini.
biar penanda soal tak lagi bertanda.biar semua jadi biasa.:

12.26.2009

ukiran tak indah.:

selama hayat ini.
aku cuba untuk ukir.
satu bentuk.
corak mungkin.
untuk semua bahagia.
dengan wujudnya satu corak.
menarik.
indah.
chantek.
ternyata dimata umum.
tapi jelas buntu.
kerna aku mungkin belum lagi.
masih belum.
temu jalan itu.
untuk aku karyakan.
satu lukisan.
atau satu seni.
yang satu hari.
mereka datang pada aku.
'hei ukiran kau chantek.inilah aku nak.kau dan ukiran yang chantek'
aku dan ukiran chantek.
belom.
tak dapat aku ukirkan lagi.
aku cube wahai umum.
aku cube untuk ukir.
tapi mungkin jemariku tak besendi.
untuk aku muluskan ukiran itu.
untuk aku bingkaikan.
gantung.
di situ ruang nya indah.
untuk digantung ukiran itu.
tapi yang aku mampu gantung.
hanya angan kosong saja.
tanpa corak.
tanpa warna.
tanpa rasa.
sebab:
mungkin bukan ukiran macam itu.
yang aku inginkan.
sebab aku tak mahu.
ia digantung.
lalu dijadikan santapan umum.
apa yang aku mahu.
cuma.
seperti ukiran lipstik di bibir.
mudah dan indah:

12.24.2009

stay up.

hari ni.
pagi ni.
malam ni.
stay up.
sampai subuh.
sebab tu entry name.
"stay up".
ade keje kene buat kan.
biaselah.
macam tak biase plak.

orait.
lame nak writing.writing.
tapi di kale subuh ini baru jumpe ruang.
susah nak dapat ruang sekarang.
sebab tempat padat dengan angin.
heheh.
mencharot je semua.

hei!
last weekend.
i dengan rakanrakan kolej ke.
red bungalow.
dah lame nk pergi RantaiArt punye event.
tahun ni baru bekesempatan.
biselah.
sebelum ni di rumah halaman.
susah nak pergi.
beberapa tahun barulah dapat pergi.
thanks to Mr.Razak yg ajak.
aku sgt teruje.
heheh.
padahal biase je.
xde la teruje sangat:
best.best.
sane best.
sebab aku suke Art.
sape suke Art.
suke lah.RantaiArt:
boleh?
sane punye lukisan chantek.
aku suke.
satu lukisan tu.
punye cerita.
aku pikir.
tapi lupe pelukisnye.
blablabla.blablabla.
lame tahu.
tunggu peformance.
unplugged.
cakap 4.
tapi 4.45 baru start.
naseb masok jiwe.
first band ni.
Kau OK Aku OK.
vokalis tak feel sgt.
tp gitaris die sgt menjiwai.
Like sgt:
time ni tak duduk plg dpn lagi.
:)
next-
Wanie Ardy.
woh.
ini juge thumbs up.
vokalis die wanie best.
Lirik die aku paling suke.
:)
sukelah.suke.suke.
satu lagu tu best.
jiwe.
"Teori Lucu"
bunyi mcm ni:
"Ada apa dengan Valentine?
Bila ku ada teman-teman, cita-cita, masa depan
Kau mungkin fikir ku “in denial” atau ku suka yang sejenis
Oh tak mungkin, hak ku memilih"
hehe:
nak jumpe die kat sini:
http://waniardy.com/blog/?page_id=11
pastu singaporen.[V]
sory.
tak jiwe.
next!!
ni saye suke.
chente pertame.
fynnjamal.
jumpe die kat sini:
http://fynnjamal.blogspot.com/
sempoi nak mati.
ayat tak boleh lupe.
"dlm hati ade babi"

lepas die punye peformance.
balik.
lapo.
terus bukak blog beliau.
aku suke.
sangat suke.
puisi die jiwe.
pada aku lah.
sangat jiwe.
sebab ade penceritaan.
mudah.
menarik.
ringan.


itu kesah Red Bungalow.
itu je.

*p/s : teringat satu puisi fynnjamal.di.

di

di teriakan cello yang dipanah pendek-pendek
seperti kiraan guru tari bharatnayam yang terpejam-pejam
di degup bunyi yang dihingar pantas-pantas

aku sesak nafas.

kerana di antara cello yang dipanah pendek-pendek
seperti kiraan guru tari bharatnayam yang terpejam-pejam
di degup bunyi yang dihingar pantas-pantas

ada kau melintas.

12.21.2009

hati-hati.:


cube.
sebab aku tak pandai.
tapi aku nak cube.
ukir.
kalau aku silap.
ukir.
tolong kikirkan.
mane yang kasar.
biar buatannya tampak.
halus.


p/s: ilmu tak datang dekat kaw.macam mintak sain dekat remy ishak.:p

12.15.2009

BLACK & WHITE PHOTO Contest


Di atas: merupakan satu contest.
saye rase macam contest ni gojes.jugak-lah.
lalu saye rase nak join jugak.
korang join-lah sekali.
ni kat bawah ni.
http://thecamerajunkie.blogspot.com/2009/12/black-white-photography-contest.html


pihak organizer.
ni-lah.
kat bawah ni.
saye punye gamba.
cakap-lah!

"awak rock-lah.mcm hantu"


p/s : sumpah! saye bukan tak suke hitam putih.tapi hidup ni kan lagi meriah kalaw warna warni. Betol tak? Betol tak?: SAYE SAPOT CONTEST NIH!.:



12.14.2009

bukan malam yang tak indah

bukan malam yang tak indah
tapi mungkin hati yang gundah
bukan malam yang tak indah
mungkin episod ini yang tak sudah.


p/s: tidorlah.kalau semua takindah.gundah.taksudah.
pindah jelah kelaen.tapi kaw pikir itu mudah?

12.03.2009

hati cakap ni.:

Align Center
Every little thing I do I do for you
With every little think I thought of you
And I try so had not to notice
I try so hard not to care
I try so hard not to know that you're not here
But I'm countin' down the hours
And I'm countin' up the days
I try so hard not to show this side of me
I'm jealous of they way they walk, the way they talk
I'm jealous of the way they look the way they are

And I try so had not to notice
I try so hard not to care
I try so hard not to know that you're not here
But I'm countin' down the hours
And I'm countin' up the days
I try so hard not to show this side of me

this side of me
this side of me
this side of me
this side of me
this side of me
this side of me

p/s: i surrender. i quit.

bolok.:

aku macam nak duduk atas batu macam ni dan menangis.ckp sorang sorang.biar orang laen tak tahu.

Muizz Yahya please warm my lonely night! anyone?

aku curik status abg aku kat.
Facebook:

sekarang Munirah Yahya plak nak ckp:
pelis warm my lonely nite! Anyone?
hohoho.

aku macam nak mencarot banyak.
tapi macam blur.
macam banyakbanyak makan.
nak muntah tp tak boleh.
senak.
sgt-
ni.

haish:
mengeluh tak baek.

memang.
aku tahu.
bukan aku nak mengeluh pon.
aku buat keluar bunyik je.
biar bising.
biar riuh.
biar sampai sedu sedan.
orang tak tahu.
orang tak perasan.
kan itu lebih baek.
sebab.
bile orang tahu.
orang perasan.
nanti kecoh.
nanti huru hara.
sampai itu.
Intan sari yang jahat pon.
Tuan adam masih kate itu Samsiah-lah.bini aku!
padahal die tak tahu.
hal sebenar.

ape kaitan nih?
dh tebawak bawak ngan cite plak.

tapi.

cerite.
cerekarama.
pearl screen.
dramaria.
filem.
blockbuster.
semua ceritelah-

kat tv tu.
tak ade bezanye.
ngan hidup kite hari-hari:
sbb tu.
bile aku tgk tb je ak nak nanges.
paham?
ke benok sgt.
mang dok paham ah.
chow!

p/s:
kalau dekat belogshempot nih aku boleh menangis kan best.
kalau belogshempot ni orang kan best.
tak payah cakap dengan orang tapi macam mencarot kat belogshempot.
pergi-lah:





11.28.2009

20


*ni konon konon aku celebrate birthday ngan abang aku.kami budak November:

She turns 20.

hou hou hou.

tapi jiwe die 18.
betol.
saye kenal die.
saye nak ucap kat die.
hai!

Happy Birthday Girl;

:semoga ape yang awak hajati tercapai:
:semoga awak bahagia sentiase disamping org sekeliling:

:semoga semua org keliling awak sentiase sayang awak:

:semoga result sem depan awak naek:

:semoga usaha awak dalam pendidikan formal meningkat:

:semoga awak tak hampakan org keliling awak:

:semoga awak tak makan byk sgt pasni:

:semoga memiliki berat badan yang ideal:
:semoga perjalanan hidup lancar:

:semoga dapat laki kaya:

:semoga dapat dekan.maknenye pointerlah.bukan kawen dekan:

:semoga sem depan dpt miliki duit mcm air:
:semoga dapat kawen lps grad bukan sebelom grad:

:semoga lepas ni tak ade sempot or lelah lagi mcm birthday hari ni:

:semoga lps ni tak frust lagi psl resul dan lain lain:

dan lain-lain ah:
penat dah nak pikir.
nak pikir lagi nak taip lagi.
kaw ingt aku ape?
heh.:p

oke.

Birthday Girl yangsangatBesar adalah;

:sangat sayang parent nya:
:sangat sayang adik beradik nya:

:sangat sayang nenek nya Hajjah Zainab:

:sangat sayang makcik pakcik serta kesen2 baeknya:

:tak baek sgt mcm sesetengah org anggap:

:tak sopan sebab suke kasarkasar tp bile dah name pompuan i lemah lembut ah jugak:

:orang kate die kelakar,tapi die pun tak tahu ye ke tak:

:sangat suke ketawa sbb bile ketawa die boleh bahagia kn diri yg lara:

:sangat suke makan itu pasti:

: sangat suke masak juga serta mencuba masakan baru western;mudah:

:memiliki penyakit resdung dan asma:

:suke art bagi die menulis;melukis berkaya semuanya art:

:sangat suke menyanyi dengan volume yang kuat nak nak mase tensen:

:suke conteng samtin tak berpekdah bile lctrr in front:

:suke express feeling melalui tulisan atau lagu:

:suke feel cite dengan sangat hebat sampi selalu nak try pegi audition tp dh tahu belakon haram:

:suke berkawan serta baek dgn org:

:suke berbisnes serta mencari duit dgn usaha sendiri PUAS!:

:suke berpakaian differ dr org laen sebab tu org ckp die pelik:

:bukan makhlok asing tp suke buat benda org tak buat:

:serius sempoi gile:

:sangat sayang kawan kawan die sert aappreciate them:
:suke sangat berkhayal hehehehh:

:suke buat kerjagile hahahhaha banyak dah buat bile tah nk tobat:

:suke oreo cheese and mcflurry oreo:

:suke tgk org bahagia dan doa org tu kekal bahagia dan tak kn dapat derita:

:suke di massage :):

:suke seseorang yg pernah buat die senyum iklas:

:teringin nak maen drum dr omor 16 tahun lagi tapi tak dapat dapat:

:ade lesen kete dan boleh bawak kete.boleh bawak moto tapi takde lesen:

:sangat suke daging:

:suke cakap merapu bersame kawan kawan:

:suke warna pepel.hijau.hitam tp semua warne suke tu plg suke ah:

:suke neskape o ais:
:suke chocolate:

:suke soto hehehh:

:lagi suke mesej dari cakap fon:

:suke menulis dari sekolah rendah lagi ape ape yg rase dari hati diluah pade tulisan:

:pernah menulis novel mase tingkatan dua utk tatapan
rakan-rakan tp memori tu die dh bakar pahit sangat:

:pernah buat performance mase tingkatan dua depan org ramai nyanyi mcm haram:
:suke tanye hati die :kenapa?:

p/s: untuk itu Munirah Yahya sangat bersyukur sebab pada umor 20 tahun die masih diberi peluang utk bernafas dan baikpulih diri dia.terima kaseh kepada yg meng'wish'.:
aku tgh tgu gambar celebration dr cousin aku,nanti aku upload gamba.hehehehh:D

kalau tak dapat hisap kaw,aku nak telan kaw!

hei.hello.hye.deii!
duhh:
huh,
weh.
ape sal eh?
payah sangat ke nak dapat A.
tak dapat A pon kn.
dapat result bagos-lah.
kenapa?
mcm mcm sem ni.
ade la letakkan effort byk sikit dr sebelom.
yang sebelom kn jatoh debok!.
lalu diri bekate.
'saye mahu BANGKIT'
fine-lah.
sem ni bangkit.
tapi sgt sikit kot.
0.03
mcm tak lah kan.
aku tak tahu.
macam tak paham.
macam paham soalan exam.
carry mark mcm;
'takdelahterokpon'
tapi tapi tapi;
bile je result;
yes
'BudakYangGemokSertaTakChantek'
awak TEROKSANGAT
sebab
awak tak boleh tolong diri awak sendiri utk BANGKIT.
LOOSER;
ahh!
macammacam-lah.
kadang-kadang bile pikir balik.
macam.
'baek saye tiru org lagi baek-lah sebab
bila saye tiru orang gred saye lagi tinggi'
bhahaha-
:hotak kaw mangkok:
tapi saye tak naklah merokok macam tu.
haram.
macam merokok sambil hisap dadah kan.
habis tu habis tu.
nak buat ape.
menyampah.

******
next sem.
saye cube.
BANGKIT LAGI
tak nak dah merokok.
saye nak telan semua.
semua A yang ade.
kat UPM.
heh,
grrr~
aku makan kaw A.




p/s : i love you.i nak makan you taw.nyum.nyum.nyum.you look sgt gojes.:

11.19.2009

tak paham-ah.:

hei! hehehhh sebab sgt bosan an cuti ni.macam hari hari aku nak mencharot kat sini.tak tahu lah cuti ni sangat macam kosong.tido.makan.nakkeluar.macam selalu.weh langsung tak ade mood oke.tidor je aku tahu.tu siang hari ah.malam hari aku tak rase nk tido plak.macam ni ah.mencharot.lepak-lepak kat fb an.tapi tu pon bosan sebab tak ade makhlok yg biase lepak.serius saye cakap awak.bosan tak tahu nak buat ape.nak tgk movie aku ni ade mood baru boleh tengok muvie-mubie nih.haishh- dh genap ah seminggu.orang tganu tua-tua cakap: temu tika :bertemu ketika haha: seminggu aku kat ghumah.heh- what to do? what to do? takkan ah nak maen ngan perasaan je hari hari.bosan.sebab tak ade ape yang berubah.tak ade ape-ape oke.para nathaa..-

okeh.malam ni dapat layan lagu-lagu dari Meiko.credit to Rose Asiah Solehah Zakaria:semua lagu aku dh donload.ngeh3 ade gok mende aku nok layang dan bejiwe-jiwe malam nim.hehehh:p biase rr dikale malam sunyi serta udara yang sangat nyaman mesti rr nak bejiwe dan rage.jgn rr nak jeles aku bejiwe pon sorang je.nak teman?:p Lesbo is not allowed oke. gay pon tak hengin. yang stret nanti i check u btol stret ke tak.bukan boleh kire nih.heh.:p

And.and(dengan gaye kepoh tak kepoh a) aku sekarang tengah bejiwe rage dengan dua lagu dari Meiko.semua best tapi yang dua ni sangat ah bejiwe dan raga.serta bakol sekali.oke best sebab sangat masok jiwe.soul i sekarang eh.eh jap 3 lah.baru jumpa lagi satu.sgt.sgt.sgt...sgt.:(

1. Piano song

Every little thing I do I do for you
With every little think I thought of you
And I try so had not to notice
I try so hard not to care
I try so hard not to know that you're not here
But I'm countin' down the hours
And I'm countin' up the days
I try so hard not to show this side of me
I'm jealous of they way they walk, the way they talk
I'm jealous of the way they look the way they are

And I try so had not to notice
I try so hard not to care
I try so hard not to know that you're not here
But I'm countin' down the hours
And I'm countin' up the days
I try so hard not to show this side of me

this side of me
this side of me
this side of me
this side of me
this side of me
this side of me
this side of me
...

2. Reason To Love You

Give me a reason to fall in love
Take my hand and let's dance
Give me a reason to make me smile
Cause I think I forgot how

I wanna fall asleep with you tonight
I wanna know that I am safe when you hold me tight
I wanna feel like I wanna feel forever

Girls need attention, and boys need us
So let's make everybody glad
That they have each other in each others arms
Oh let's make everybody glad

I want you.

I wanna dream away with you tonight
We can go anywhere you would like
I wanna feel how I wanna feel forever

I want you

3. You and Onion

I'm a hot dog
Sittin in the fog
Waitin for my day in the sun
And I'm all alone
Far away from home
Just me, my mustard, and my bun

And though I miss you
But time is on my side
And though I need you
But you and onions make me cry

And I'm all beef
But I have a heart
And it's splitting now that you've gone away
And I wish everything was kosher as me
But I'm not healthy for you anyway

And though I miss you
But time is on my side
And though I need you
But you and onions make me cry

p/s: layan ah.tapi aku tak paham betol.mesti ade je yang nak same kan.KENAPA?? heh.

11.18.2009

tiga puluh orang manusia saye tag kali ni.:

Can you name 30 people you can think of right off the top of your head?
Dont read the questions underneath until you write the names of all 30 people.

1.Shiken
2.Amy
3.Ikwang
4.Wan
5.Abu
6.Kak Aisya
7.Aiesyah
8.Taro
9.Razak
10.Aimi
11.Sarah
12.Mira
13.Nani
14.Werd
15.Derder
16.Amang
17.Kakak
18.Haikal
19.Rafi
20.Apai
21.Rose
22.Honey
23.Mizah
24.Atiq
25.Alya
26.Ami
27.Kak Reen
28.Kak Nana
29.Hanis
30.Nana

*NO CHEATING*

THE QUESTIONS:

• How did you meet 10?

: mase kat matrik.satu prak dengan i.

• What would you do if you had never met 6?

: nak buat ape?buat bodo je lah. but i know her.:)

• What would you do if 20 and 15 dated?

: weh abg aku bukan gay.apai tak tahu lah.:) tak kan pai.

• If you could marry between 6 and 14 who will it be?

: woh- both gals.im not lesbo.btw 14 is my sister oke.:p

• Did you ever like 9?

: haha.tak- tapi kezen die.YES>:)

• Have you ever seen 4 cry?

: tak.tapi.tapi.tapi..:)

• Would 4 and 17 make a good couple?

: weh tak- tak- 17 kakak aku.dh nk kawen pon.

• Would number 1 and 2 make a good couple?

: woh.wudn't u guys try.:D

• Describe 8:

: oh! oke.die macammacam punye org.no further info-

• Do you like 12?

: yes.die my best buddy!:) ol my best buddy xtually:

• Tell me something about 17:

: die kakak aku yg sulong.die garang woh.tapi die baek a.die boleh masak tuk aku.:)

• What’s 7’s favorite color?

: hei buddy.er white oke x?:p sorry-

• What would you do if 1 just confessed they liked you?

: hei aku tahu takkan.sebab die bukan lesbo-lah.

• When was the last time you talked to number 15?

: petang tadi dlm pukol 5 lebih.before die pegi surfing.

• How do you think 19 feels about you?

: entah.rafi wat do you feel bot me huh?comel?? bhahaha~

• What language does 13 speak?

: malay-lah of kos.tapi die sukesangat skipin endon.tak paham i.:p

• Who is 2 going out with?

: die nak pegi indon nanti ngan kak aisya,:) suke-lah tu

• What grade is 16 in?

: grade ape?skunk die sedang atas kapal kat sarawak.keje woh.rindu die sgt-

• What is 5’s favorite music?

: rock n roll kot mcm aku.:)

• Would you ever date 13?

: haha.weh bile nk date nge aku weh.mg sombong lenim.

• Is 11 single?

: status die ni slalu komplikated.tak tahu-lah i.

• What is 10’s last name?

: Abdul Rahman name bapak die.

• Would you ever want to be in a

: haha.soalan k ni?

• Where does 18 live?
: Putrajaya

• What do you think about 20?

: budak penang yg hairy.haha gepren die cute.

• What is the best thing about 30?

: she's a great rumate ever

• What would you like to tell 14 right now?

: hei sister! Gud Luck and All the best for your SPM eh.

dun wurry bout the grade huh,

• How did you meet 9?

: kat UPM nilah.die ketua sorak kot.:)

• What is the best and worst thing about 2?

: best -> he is a gud fren of mine. worst-> payah btol nk kejot bgn tdo.heh

• Are you going to know 3 forever?

: yeah.sorg kwn yg baek

• How long have you known 26?

: setahun setengah.tapi sebenarnye dh 2 thn setngh

• Who is 24?

: Nur Atiqah Mohd Khalid.tejumpe mase kat matric.:)

• Are you or did you ever date 2?

: eh tak-lah.tak nak pon.hehhhhehehh

• Do you have a crush on 27?

: lagi sekali saye bukan LESBO!

• Would you kiss 25?

: err yes saye sayang die.tp xyah la nk kiss kiss segale.

• Have you hugged/kissed 22?

: hugg yes.kami rumate kot mase matric.kiss tak ingt.haha

• Would you like to hug/kiss 21?

: haha dh hug la.kiss je geli.:p

• Is 29 your gff?

: gal fren for ever? yes. kawan perempuan selamanye

• What do you hate about 23?

: xde.cume die slalu mereng je.GILE-:p

• What’s your relationship with 28?

: kawan-lah

11.17.2009

chenta pertama.:


hei.hei.
jgn buat kesimpulan dulu.
tajook kat atas-
no-
xde kaitan dengan i oke.
sebab i pon tak jumpe.

chenta pertama lagi!

:p oke.
harap maklom.

baru ni i tgk semi final round 2.
musik-musik.
i tgk je.
tapi konklusi.
i nak buat.
banyak-
banyak-
banyak-
lagu.
paling i feel skali.
lagu dr artis undangan.
hattan.

chenta pertama.

sumpah!
die punye feel.

i rase.
black yg nyanyi nk muntah tarik sore pon.
tak dapat i nk feel mcm ni.
well-
i mmg suke feel lebih.
kan.
macam
!@#%$^
tp suke hati i lah.
ade i suroh u feel same.:p
tak de kan.
diam-
i tot lagu ni mcm hattan tuju kat ex-wife die.
suke suki hati aku je.

tapi macamlah kan.
sbb die mcm sgt feel gile nyanyi lagu ni.

dan aku.
aku.
aku mcm sangat chenta dengan lagu ni.

feel dowh!
(dowh bunyi nak kene same mcm dlm cite Bohsia sgt suke
dengan Tasya punye dowh! cam syial dowh!)
heh.

dengar dulu.
dengar.

then jgn ckp kat aku.
pastu korg plak yg feel lebih dr aku.

ni la lirik die.:


Aku terima ketentuan ini
Engkau menghilang lenyap dari hariku
Aku menempuh liku dalam liku
Tubuh langkah kesal lindungku

Sepi kesepi panjang dan berbatu

Pedih hancur lena dalam mimpiku
Aku mendengar keluhan darimu
Namun kini segala berlalu

Korus
Cinta pertama hanya dirimu
Cinta pertama mengajar aku
Cinta pertama sekadar waktu
Sedangkan aku mencintaimu
Maafkan aku

Maafkan aku

Meluka hatimu

Kini ke mana tiada lagi aku
Hanya rindu meneman hari-hariku
Biar bertahun ku ingin kau tahu

Kekal harum cinta padamu

Cinta pertama hanya dirimu

Cinta pertama mengajar aku
Kita bersama sekadar waktu
Sedangkan aku mencintaimu
Aku berduka Tuhan yang tahu

Aku melara menentang waktu
Maafkan aku dosa-dosaku
Maafkan aku oh kasihku
Maafkan aku
Maafkan aku
Maafkan aku

Maafkan aku

Cinta pertama hanya dirimu
Cinta pertama mengajar aku
Kita bersama sekadar waktu

Sedangkan aku mencintaimu
Aku berduka tuhan yang tahu
Aku melara menentang waktu

Maafkan aku dosa-dosaku

Maafkan aku oh kasihku
Maafkan aku
Maafkan aku
Maafkan aku
Maafkan aku


p/s : dh: if tak suke takpe-tp aku Like. betol ke chenta pertama mengajar kita.ajar kite ape? betol ke chenta pertama tu chenta sejati?

11.15.2009

jom undi.:

vote-lah untuk kami.

http://www.carefreequeen.com/gl_gallery.aspx?type=view&CurrentPage=9

'Kami Yang Pudar'

time kaseh.

:)

11.11.2009

done but not-

kalo ikotkn.
everything is done.
and-
i boleh balik ghumah dgn perasaan yg gojes.
but.
i am not.
i am stress.
i am comfius.
i am scared.
yes.
i am.
just now.
got my data struct result.
Chantek sgt.
huh,
sikit oke.
kerimak yg laen.
tak tahu-lah.
tak rndh sgt.
tp tak tinggi pon.
boleh k ni weh.
kate nak score 3 pointer.
aargh!
stress i!
i sgt stress!
gile-stress.
kenapa ni?
i am scared gile oke-
arghh sakit kapla.
dgn project database.
Ya Allah.
terok lah kaw.
sgt-
oke-
cuti kali ni.
balik cuti plg trok.
sbb ak tak penah rase terok mcm ni.
huh.
terok lah kaw!
kenapa kaw terok?
arghhh.
se teres.
se teres.
teringat lagu ni.
mcm nak nanges,
"biarlah usahlah bermaen dgn api kelaknya terbakar sendiri,
biarlah tersimpan segala perasaan kasihnye chentaku terhadapmu.siapalah aku..."

p/s: KENAPA?

11.06.2009

obsess.:

dia tak bersalah.
langsung-
dia tak tahu ape ape.
oke.
eiii.
geram giler.
ishh.
kenape lelaki macam ni.(tak semua-lah)
dia dah terluka berape kali dh.
sekali lagi.
die terluka.
dan dia tak tahu apa sebab.
kenapa dia di hukum macam ni.
kenapa jahat sangat.
adik sendiri pon nak tikam kakak.
tak paham aku.
tolong-la pasrah.
kalau lelaki tu bukan utk kaw.
fine.
ade jodoh yang lagi baek utk kaw.
tu pon kalau kaw baek lah kan.
heii!
kenapa nk kacau laki orang laen lagi?
kenapa ngan darah daging sendiri pon.
nak porak peranda kan hidup dia.
kesian taw tak kat die.
dia baek gile ngan kaw.
tapi kaw macam sial.
perangai memang haram.
annoying.
siko nak mampos.
heh.
heh.
sambong.
hah.
yang ni sorang lg.
dulu mase die suke.
kaw tak suke.
belagak nak mampos.
naseb hensem je.(sepupu razak:saye suke)
pastu tobat.
okelah dah nampak suci.
pastu pastu.
sekarang.
bahgia wujud.
kaw plak salah sangke.
tapi tak tanye ke hape.
at least bersuarelah.
kesian dia.
kesian tahu!
derita dia.
sape tahu.
sape rase.
korang tgk tv je tahu.
tak nak feel mcm aku.
heh.
heh.
sory sory.
over plak.
lagi.
sekarang.
semua orang nak salah kan die.
pastu pastu dia sedih.
haishhh.
bodoh lah.
tgk cite pon nak nanges.
!@#$%^%^

p/s:sebab ape aku feel gile.sebab aku perempuan.bukan macam kaw!



11.04.2009

i'm not gonna ask!.:

if i ask.
wud you?
if i start.
wud you?
if i..
haishhu~
if i were a boy.
i ask oredy.
but im not.
AND
im not gonna ask-lah!


p/s: yes.esok paper programming.tapi nak jugak chonteng kat blog.haishu~

11.02.2009

sepi saje.:

malam seperti keliru.
hati seperti buntu.
mata seperti kaku.
tanpa kata hidup membisu.
sampai bila harus begitu.
bagaikan pasir dengan batu.
haiishu.;
bontot pon dah kematu.
layanlah saje ini lagu-

____________________


ya atau tidak
aku takkan bertanya
terserah siapa dia
aku merindukan nya
mungkinkah nanti
akan kah kaw mengerti
hanya kaw lah yang pasti
tempat aku berbagi

mengertilah
kaw akan ku miliki
mengertilah
jika semua ini tlah terjadi

kemana lagi
langkah mu akan pergi
hanya aku sendiri
yang sanggup mencintai

mengertilah
kaw akan ku miliki
mengertilah
jika semua ini tlah terjadi

aku berjanji
saat nya nanti
saat kaw kn pergi
aku disini tetap menanti
hingga kaw mahu sadari
dan kembali lagi

mengertilah
kaw akan ku miliki
mengertilah
jika semua ini tlh terjadi
berjanjilah kaw takkan pergi lagi
berjanjilah kaw akan temani ku nanti disini..

____________________

p/s :lagu dari nueta.terserah.mungkin-kah hidup ini hanya perlu terserah? atau bertindak? atau mungkin kedua-duanya? atau sepi saja tanpa kata.

10.31.2009

tentang kata-kata.:

mengadap lesu.laptop di situ.menjengah ke luar.kalau kalau ade yang menuju.
ke mana hala pun aku tak tahu.lantak dorang-lah.buat ape aku nak ambik tahu.ngehh3
bosan bosan aku dibilik.mencari sumber inspirasi tak dapat dapat.maka dengan itu i intailah puisi pujangge pemuitis indonesia yang fevret.Chairil Anwar.saye suke puisi die taw.gedix sgt!heh.nah.ketemu ni!(versi Rangga oke).best aku rase.titlle nye-AKU-.aku suke baris last skali.ku pikir butterfingers dapat inspirasi tajuk lagu dorg pn dari puisi ni jugak kot.ntah.
ini-lah puisi nya.tapsirlah sendiri.:

_______________________________________________

Kalau sampai waktuku
'Ku mau tak seorang kan merayu
Tidak juga kau

Tak perlu sedu sedan itu

Aku ini binatang jalang
Dari kumpulannya terbuang

Biar peluru menembus kulitku
Aku tetap meradang menerjang

Luka dan bisa kubawa berlari
Berlari
Hingga hilang pedih peri

Dan aku akan lebih tidak perduli

Aku mau hidup seribu tahun lagi
_______________________________________________

p/s: aku cuba menulis.pernah bercita-cita menjadi penulis.pemuitis.bukan seperti A.samad said.tapi seperti diriku dan penulisanku.rasaku.inginku.terungkap dalam satu kata.:

10.27.2009

tanda-tanda awal.:


tidur tak lelap.
makan kenyang.
nak mandi air takde.
glabah-ah.
bace nota.
sebab esok dah stat.

final exam.
oke ke tak kaw ni.
dah final ni.
macam meroyan lagi je.
bangun-ah wei.
bangun nak g mane.

cube bagitaw aku.

dh suboh kot ni.
nak bangun jadah.

tidor pon belom.
mate tak boleh lelap.
bimbang.
sebab ilmu tak cukop.
kat kepale otak.
nak jawab exam esok.

dah bimbang kaw buat ape.?

makan.nyanyi.
kaw bajet ilmu penuh ah.
perot penuh ade.
tak muntah muntah pon.
ilmu kalau ade.
boleh muntah ijaw atas kertas exam.

eh!

mane boleh.
pen itam ngan biru je boleh guna.

hijau tak boleh do.
duh.

caner?
eh eh eh.
bila nak tidor ni.
kol 5 dah.
tak nak tidor boleh?
sebab aku tak habis bace g.

elleh!
kaw bajet kaw tak tido.

kaw bace plak ann.
tah pape ah kaw.
asal nak exam.
mengigau.

meroyan.

me-makan?
heheh.
makan kan febret.

mesti gak kene masok list.
chow!

p/s: mencharot je tahu eh.yelah!menjawab kalau orang ckp.yelah.kaw bodoh ke bengap?kaw tak tgk k ape aku tulis kat bawah ni.charotan oke.so salah aku k kalo mencharot.heh blah!.:

lirik saye suke.:


built to last.suke dengan lirik lagu ini.
thanks to cik hanis kamis.
kerana mem-bagi link lagu ini.
di ruang legar facebook.suke suke suke.sebab ape saye suke?
sebab saye suke lah.
banyak tanye plak.hah!
hayati lirik lagu ni.
pas ni suke ah tu.
eleh.


I've looked for love in stranger places,

but never found someone like you.
Someone whose smile makes me feel I've been holding back,
and now there's nothing I can't do.

'Cause this is real, and this is good.
It warms the inside just like it should,
but most of all it's built to last.

All of our friends saw from the start.
So why didn't we believe it too?
Whoa yeah, now look where we are.
You're in my heart now.
And there's no escaping it for you.

'Cause this is real, and this is good.
It warms the inside just like it should,
but most of all it's built to last.

Walking on the hills that night with those fireworks and candlelight
You and I were made to get love right

'Cause this is real, and this is good.
It warms the inside just like it should,
but most of all it's built to last.

'Cause you are the sun in my universe,
considered the best when we've felt the worst
and most of all it's built to last.

p/s: when i thought it is easy then it will be harder.deeper & harder.blah boleh tak?rimas-ah.:

10.21.2009

bile dah dekat abis sem.:


hishh.
malas nak cakap.
kalo dah nak abis sem slalu jek macam ni.
payah.
malas.
geram.
bosan.
benci.
serabut.
luugal.
semua nak campor.
macam sayur campor.
kalo macam tomyam campor takpe gak.
best!
banje ah.
aku lapo.
tensen.
lapo ah.
tyme ni lah esement br nk glabah buat.
baru nak glabah tanye.
pastu event pon.
nak kacau skali.
macam dodol.
pastu dan dan ah.
yang semangat mule mule.
buat event tyme ni ah.
i bnyk kije lah.
i got lot of esement lah.
i perangai nak macam babi dah lah.
blah ah!!
kaw ingt kaw je ade keje.
kaw je lah ek STUDAMN!
blah ah.
kenape tak
tny.
soal.
datang.
esok je.
mase esok nye
aku ade paper Programming.
kan aku lagi gumbira.
malas nak mencarot.
tapi nak jugak.
nak jugak.
asal semua orang kate banyak keje tapi babi boleh rilek je.
maen ni lah.
maen tu lah.
maen maen lah.
memang kalo tyme korang maen maen tu.
mase korang paling bizi eh.
macam mase babi berak.
mase tu die nak rilek.
eh eh.
boleh k macam tu.
macam tak masok je.
lantak ah.
point aku.:
asal mende ni semua datang tyme dekat final?
jawab ah pandai sgt!
loogal.

*p/s: aku mesti kene slalu ingt.semua orang takkan pernah same ngan kite.dan tak semua orang boleh trime diri kite.seadenye.sabor sabor.nk mkn ah
mkn mkn mkn mkn.bile nk kuruh?
heh.sibok je org nk kuruh k gemok ke.
i dullydog.tp kadang kadang i dully.:p