12.25.2008

shitty day

is actually this is a new song i've heard & i got it from rose. 'shitty day' songs by soko;
an indie singer from i dont kno france maybe. nice title rite.haha i've found that its lyrics is very
great & for sure i like it. its like the journey of my life is written there. so read it & get the meaning!


I hate myself today.

I don’t know what’s happening to me.
I hate my face today.
I think I look so shitty.

I have some sweat everywhere.
I’m not even shaved. My hair all greasy.
I look disgusting.

My eyes are glued.
My lips are chaffed.
My legs are prickling.
And plus I’m stinky today.

How can I date someone with a face like that?
I know you’re gonna dump me again,
And I am gonna cry.

Cuz you want a perfect girl,
And I’m not what you expected.
You want a perfect girl,
And I look shitty today.

Maybe I should put some makeup,
And find some crazy outfits.
But I am very tired today

And I don’t care if I’m not pretty.

Should be like these girls,
Skinny and great all the time.
I’m still wearing my slippers
And eat all the candies at home.

I should sleep more,
And stop going out everyday.
I should focus more,
And stop complaining today.

Tell me, How can I date someone with a face like that?
I know you’re gonna dump me again,
And I am gonna cry.

Cuz you want a perfect girl,
And I’m not so perfect.
You want a perfect girl,
And I look shitty today.

Tell me, how can I date someone with a face like that?
I know you’re gonna dump me,
And I am gonna cry


how can i face someone with a face like that?
huh,

12.23.2008

music



Lyrics | Letters to Cleo - Cruel to Be Kind lyrics

sawade.ni lagu from film '10 things i hate about you'.
a very lame film. best cter ni & i enjoy a lot
with all the music&sound here.inspired.haha..
enjoy! lets kipom rawkin'.ciou

12.22.2008

arigato.

ait ni karya terbaru dari aku.
saje aku coret kan disini untuk aku ingat.
aku ingat dimana semasa aku ukirkan karya ini dia dah ku buang jauh.
aku harap.

masih aku terpaku kaku disitu,
gusar berlaku tragedi ngilu,
walhal pengembaraan ini masih berliku liku,
masih aku terpaku kaku disitu,
bimbang halangan mendatang tak dapat disiku,
aku bukan sesiapa yang kuat mengaku,
padahal apa yang terpapar semua menipu,
aku kalut tapi kepala celaru buntu,
apa hidup aku harus bernokhtah disitu?

11.16.2008

home!


yeah.im home already bout a weeks lebih kot.da lame tak hadap tenet ni.mlm ni je tebukak ati nk hadap jadah ni.ngeh3..kenape ek?ade ape yang tak kena ngan aku sbenar nye ek?ak pn da get kompius nih.kenkadang happy but sometimes ak mudy giler..tataw la. "berkecamuk hati,hatinya sendiri persoalannya kini sampai bila mampu ku bertahan mampukah ku bertahan uooo..!" ahh! sungguh berkecamuk.balik balik die lagi yang bertandang.bukan depan mata jauh sekali nk bertandang kat umah tp kat hati ni.x paham aku..sungguh aku tak mengerti akan perasaan&keadaan ini sungguh kacau sekali. ahh! lagi dari aku. apa lagi patot aku lakukan untuk melenyapkan bayangan itu dari kotak ilhamku.aku betol2 buntu memikirkan perihal ini.semacam bengong ade jugak.begok+sengal+ntahpape! huh,betol ke ape yang ak rase ni? "inikah cinta?" atau aku je yang suke bermain dengan perasaan sendiri yang entah bile ak nk layan perasaan ni pn ak tak tahu.tak pasti langsung.itu yang pasti! aku benci! aku sakit sangat aku tak tahu nak rawat macammane lagi aku buntu.aku...ahh!

10.28.2008

jiwa saya kosong

hello there,
baru je sampai kat bilik ni..
baru balik dari exam.
so far dah 3 paper dh lepas
tinggal 2 lg killer paper.
paper yg dh lepas ni..
alhamdulillah la boleh buat.
then next paper 1,2/11 ni arghh!
killer paper multimedia & java.
hrp2 dpt la buat nt.
kne study.study.study.study.
1st sem ni ak kene score tinggi
tuk back up pointer dpn2 nt.
huh,
actually...
entah hari ni cm agak moody je
tp cm biase la ak buat2 happy..
entah...tak tahu le ape yang sedikit
mengganggu pikiran aku ni.
x dpt nk trace lagi stakat ni..
maybe sebab pet ak kt facebook
ak namekn ngan"BOBO" kot..
haiihh..
dont kno la..
penim aku dengan hidup sendiri.
payah betol.
suke menyusahkan diri.
sekse perasaan sendiri.
abis salah aku ker?
tak mengerti la..
sukar nak ditafsirkan..
malah payah untuk diramal.
tak pe la harap pasni aku boleh lebih tenang dan
dapat study multimedia&java ngan tenang.

aminnnnnn...

  • so untuk menenangkan gelodak jiwa yang kosong ini kita layan dulu lagu ni,
'ROCK 'n' ROLL'
video

10.24.2008

Selamat Pagi Gadis!



Hell-o!
today i'm wake up early

bcos...
my parent is coming
and will take me around.
ngeeeee...
while waitin' for them
what else i can do..??
let's SNAP!!
hehs,

10.23.2008

it's killin' me.


before this.. when im starin' at you.. hope somethin' will happen between you and me.. maybe not now and here.. but someday.. who know.. suddenly... one day i heard it accidently.. and it's hurtin' me a lot.. maybe you are not for me.. i know at first i saw you.. you just only a shadow of 'him'.. and hope that i do not have to face you again.. and please... get out of my way.. please..

9.20.2008

di pagi dinihari

jam menunjukkan pukol 4.50 pagi.still cannot sleep yet!as usual.waiting for sahur &subuh then br tido kot.quite busy lately.it seems like dh lame ak tak mengupdate blog ni.ingt dh luput hu3.last post pn last year.tu pon 2 post je.pagi ni pon bkn la nk bebel byk just nk post someting sbb dh lame x post pape.k la t ade mse akn ku coretkn hari-hari yg dilalui nanti disini!tata.

12.25.2008

shitty day

is actually this is a new song i've heard & i got it from rose. 'shitty day' songs by soko;
an indie singer from i dont kno france maybe. nice title rite.haha i've found that its lyrics is very
great & for sure i like it. its like the journey of my life is written there. so read it & get the meaning!


I hate myself today.

I don’t know what’s happening to me.
I hate my face today.
I think I look so shitty.

I have some sweat everywhere.
I’m not even shaved. My hair all greasy.
I look disgusting.

My eyes are glued.
My lips are chaffed.
My legs are prickling.
And plus I’m stinky today.

How can I date someone with a face like that?
I know you’re gonna dump me again,
And I am gonna cry.

Cuz you want a perfect girl,
And I’m not what you expected.
You want a perfect girl,
And I look shitty today.

Maybe I should put some makeup,
And find some crazy outfits.
But I am very tired today

And I don’t care if I’m not pretty.

Should be like these girls,
Skinny and great all the time.
I’m still wearing my slippers
And eat all the candies at home.

I should sleep more,
And stop going out everyday.
I should focus more,
And stop complaining today.

Tell me, How can I date someone with a face like that?
I know you’re gonna dump me again,
And I am gonna cry.

Cuz you want a perfect girl,
And I’m not so perfect.
You want a perfect girl,
And I look shitty today.

Tell me, how can I date someone with a face like that?
I know you’re gonna dump me,
And I am gonna cry


how can i face someone with a face like that?
huh,

12.23.2008

music



Lyrics | Letters to Cleo - Cruel to Be Kind lyrics

sawade.ni lagu from film '10 things i hate about you'.
a very lame film. best cter ni & i enjoy a lot
with all the music&sound here.inspired.haha..
enjoy! lets kipom rawkin'.ciou

12.22.2008

arigato.

ait ni karya terbaru dari aku.
saje aku coret kan disini untuk aku ingat.
aku ingat dimana semasa aku ukirkan karya ini dia dah ku buang jauh.
aku harap.

masih aku terpaku kaku disitu,
gusar berlaku tragedi ngilu,
walhal pengembaraan ini masih berliku liku,
masih aku terpaku kaku disitu,
bimbang halangan mendatang tak dapat disiku,
aku bukan sesiapa yang kuat mengaku,
padahal apa yang terpapar semua menipu,
aku kalut tapi kepala celaru buntu,
apa hidup aku harus bernokhtah disitu?

11.16.2008

home!


yeah.im home already bout a weeks lebih kot.da lame tak hadap tenet ni.mlm ni je tebukak ati nk hadap jadah ni.ngeh3..kenape ek?ade ape yang tak kena ngan aku sbenar nye ek?ak pn da get kompius nih.kenkadang happy but sometimes ak mudy giler..tataw la. "berkecamuk hati,hatinya sendiri persoalannya kini sampai bila mampu ku bertahan mampukah ku bertahan uooo..!" ahh! sungguh berkecamuk.balik balik die lagi yang bertandang.bukan depan mata jauh sekali nk bertandang kat umah tp kat hati ni.x paham aku..sungguh aku tak mengerti akan perasaan&keadaan ini sungguh kacau sekali. ahh! lagi dari aku. apa lagi patot aku lakukan untuk melenyapkan bayangan itu dari kotak ilhamku.aku betol2 buntu memikirkan perihal ini.semacam bengong ade jugak.begok+sengal+ntahpape! huh,betol ke ape yang ak rase ni? "inikah cinta?" atau aku je yang suke bermain dengan perasaan sendiri yang entah bile ak nk layan perasaan ni pn ak tak tahu.tak pasti langsung.itu yang pasti! aku benci! aku sakit sangat aku tak tahu nak rawat macammane lagi aku buntu.aku...ahh!

10.28.2008

jiwa saya kosong

hello there,
baru je sampai kat bilik ni..
baru balik dari exam.
so far dah 3 paper dh lepas
tinggal 2 lg killer paper.
paper yg dh lepas ni..
alhamdulillah la boleh buat.
then next paper 1,2/11 ni arghh!
killer paper multimedia & java.
hrp2 dpt la buat nt.
kne study.study.study.study.
1st sem ni ak kene score tinggi
tuk back up pointer dpn2 nt.
huh,
actually...
entah hari ni cm agak moody je
tp cm biase la ak buat2 happy..
entah...tak tahu le ape yang sedikit
mengganggu pikiran aku ni.
x dpt nk trace lagi stakat ni..
maybe sebab pet ak kt facebook
ak namekn ngan"BOBO" kot..
haiihh..
dont kno la..
penim aku dengan hidup sendiri.
payah betol.
suke menyusahkan diri.
sekse perasaan sendiri.
abis salah aku ker?
tak mengerti la..
sukar nak ditafsirkan..
malah payah untuk diramal.
tak pe la harap pasni aku boleh lebih tenang dan
dapat study multimedia&java ngan tenang.

aminnnnnn...

  • so untuk menenangkan gelodak jiwa yang kosong ini kita layan dulu lagu ni,
'ROCK 'n' ROLL'
video

10.24.2008

Selamat Pagi Gadis!



Hell-o!
today i'm wake up early

bcos...
my parent is coming
and will take me around.
ngeeeee...
while waitin' for them
what else i can do..??
let's SNAP!!
hehs,

10.23.2008

it's killin' me.


before this.. when im starin' at you.. hope somethin' will happen between you and me.. maybe not now and here.. but someday.. who know.. suddenly... one day i heard it accidently.. and it's hurtin' me a lot.. maybe you are not for me.. i know at first i saw you.. you just only a shadow of 'him'.. and hope that i do not have to face you again.. and please... get out of my way.. please..

9.20.2008

di pagi dinihari

jam menunjukkan pukol 4.50 pagi.still cannot sleep yet!as usual.waiting for sahur &subuh then br tido kot.quite busy lately.it seems like dh lame ak tak mengupdate blog ni.ingt dh luput hu3.last post pn last year.tu pon 2 post je.pagi ni pon bkn la nk bebel byk just nk post someting sbb dh lame x post pape.k la t ade mse akn ku coretkn hari-hari yg dilalui nanti disini!tata.